Diensten

Diensten

Als Vennegoor Kleinmetaal zijn er vele zaken waar we u mee van dienst kunnen zijn.
Hieronder een overzicht:

RVS

RVS is vandaag de dag niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Het heeft een moderne eigentijdse uitstraling en de mogelijkheden zijn uiterst divers. De producten zijn hoogwaardig, relatief onderhoudsarm en hebben een lange levensduur. Naar gelang de uiteindelijke toepassing, kan het materiaal op verschillende manieren worden afgewerkt, hoogglans gepolijst, geslepen, geborsteld, gebeitst, glasparelen enz.

Aluminium

Aluminium is een veel gebruikt en bijzonder geschikt voor bepaalde toepassingenIMG_0815, bijv. wanneer er de wens is om zo licht mogelijk te ontwerpen en produceren is aluminium bijzonder geschikt. Aluminium is namelijk maar voor het 3e deel zo zwaar als bijv. staal en/of RVS. Aluminium is ook zeer goed te bewerken en te lassen. Nabehandelingen kunnen zijn poedercoaten, anodiseren, polijsten, enz.

Plaatwerk

Plaatwerk buigen doen wij met behulp van onze Durma kantbank met een maximale buiglengte van 3000mm tot 175 ton. Deze is uiteraard voorzien van de modernste besturingen, waarbij de achteraanslagen in iedere gewenste positie kunnen worden gestuurd. Hierdoor kunnen wij in veel situaties met één opstelling al uw plaatwerk buigen. Ook op het gebied van lasersnijden zijn wij actief, door middel van korte lijnen met een vaste leverancier kunnen wij betrouwbaar en snel leveren. Als het gewenst is zelfs binnen 2 dagen.

Frame-bouw / kleine constructies

Frames zijn meestal opgebouwd uit buizen, kokers, plaatdelen of een combinatie daarvan. Vennegoor Kleinmetaal kan voor u frames vervaardigen met diverse aantal bewerkingen in RVS, aluminium en op aanvraag ook in staal. Om ervoor te zorgen dat het productieproces niet vertraagd wordt hebben we een betrouwbare aanlevering van materiaal. Repareren van bestaande constructies bestaat ook tot onze mogelijkheden.

In- en exterieur

Met aluminium en roestvaststaal kun je alle kanten op. Ze laten zich mooi verwerken en zijn perfect af te werken. In elke vorm die u maar wenst. RVS en aluminium zijn onder meer toepasbaar in werkbladen, tuintafels, achterwanden en afzuigkappen, op maat gemaakt en tot in de afwerking afgestemd op uw interieur. Naar aanleiding van uw wensen en ontwerp maken we graag voor u een voorstel op maat.

Toelevering machinebouw

U kunt bij ons terecht voor toelevering van materialen en metalen halffabricaat en eindproducten. De productie wordt volledig naar uw specificaties uitgevoerd. Vennegoor Kleinmetaal produceert zowel half-fabricaten als eind producten voor machinebouwers, bouw, veehouderij en voor de “food-industrie.”

Laswerk

Wij lassen staal, aluminium en RVS met diverse lastechnieken. Waaronder het MIG/MAG-lassen, TIG-lassverklen, MIG-puls lassen, TIG-Puls lassen en Puntlassen. Vennegoor Kleinmetaal last zowel enkel stuks tot seriematig werk, van nauwkeurig groot tot klein precisiewerk.

3D Tekenwerk “Solid works”

Solid Works is in de wereld van de productontwikkeling een veel gebruikt 3D Cad- programma. Vennegoor Kleinmetaal is in staat om van opdrachtgevers 3D modellen in te lezen en hier mee aan de slag te gaan. Maar ook als u niet over een tekenprogramma beschikt helpen wij u graag met het ontwerpen van uw ontwerp. Wij werken regelmatig schetsen uit van een ruwe schets tot een professionele tekening.