De website van Vennegoor kleinmetaal, is bedoeld voor informatieve doeleinden. Door het gebruik van deze website stemt u ermee in dat u de informatie op eigen risico gebruikt en begrijpt dat de inhoud mogelijk niet altijd volledig, accuraat of actueel is.

De eigenaren van deze website streven ernaar om de inhoud zo nauwkeurig en actueel mogelijk te houden, maar ze kunnen niet garanderen dat de verstrekte informatie altijd volledig, juist of up-to-date is.

De informatie op deze website vormt geen professioneel advies. Raadpleeg altijd een gekwalificeerde professional voor specifiek advies over juridische, financiële, medische of andere onderwerpen.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor enige schade of verlies veroorzaakt door het gebruik van de informatie op deze website. Dit geldt ook voor directe, indirecte, incidentele of gevolgschade.

Externe links die op deze website worden verstrekt, zijn bedoeld als gemak voor de gebruiker. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van externe websites waarnaar wordt gelinkt en aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de inhoud, nauwkeurigheid of betrouwbaarheid van deze websites.

Door deze website te gebruiken, gaat u akkoord met deze disclaimer en stemt u ermee in dat de eigenaren van de website niet aansprakelijk zijn voor enige claims voortvloeiend uit uw gebruik van de verstrekte informatie.