Vennegoor Kleinmetaal

Diensten

Vennegoor Kleinmetaal

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Hieronder hebben we alle diensten voor u op een rijtje gezet.

Lassen

Ontdek de veelzijdige lasexpertise van Vennegoor Kleinmetaal, waar geavanceerde TIG- en MIG-lastechnieken naadloos worden toegepast op een breed scala aan materialen, waaronder RVS, aluminium en staal.

Onze vakmensen gaan verder dan het eenvoudig verbinden van metalen; ze creëren met precisie naadloze meesterwerken. Met ons TIG-lasproces bereiken we ongeëvenaarde precisie, terwijl MIG-
lassen efficiëntie en robuustheid biedt.

Naast deze hoogwaardige lastechnieken omvat één van onze diensten ook puntlassen, waardoor we nauwkeurige verbindingen kunnen creëren.

Bij ons verzorgen we ook het volgende: de finishing touch! Wij kunnen lasverkleuringen met zorg verwijderen. Onze experts tillen niet alleen de esthetiek van uw project naar een hoger niveau, maar zorgen ook voor een perfect afgewerkt eindresultaat. Ontdek de precisie van ons werk en laat uw laswerk stralen als nooit tevoren. Bij Vennegoor Kleinmetaal gaan we verder dan alleen lassen; we perfectioneren elk detail.

Of het nu gaat om lasklussen op locatie, leidingwerk, framewerk of interieurwerk, bij Vennegoor Kleinmetaal brengen we met trots de kunst van het lassen naar elk project.

Zagen

Profiteer van de geavanceerde zaagdienst van Vennegoor Kleinmetaal, uitgerust met een geavanceerde halfautomatische lintzaagmachine. Deze machine is speciaal ontworpen voor het precies zagen van diverse materialen, waaronder RVS, staal en aluminium, tot diameters van 350 mm

Bij Vennegoor Kleinmetaal zetten we in op zowel efficiëntie als nauwkeurigheid bij al uw zaagbehoeften, zonder onnodige complicaties.

Kies voor het betrouwbare en kwalitatieve zaagwerk van Vennegoor Kleinmetaal, waar we kwaliteit altijd vooropstellen in onze dienstverlening.

Draadsnijden

Ontdek onze vaardigheid in draadsnijden bij Vennegoor Kleinmetaal, waar we gespecialiseerd zijn in het draadsnijden van RVS en stalen buizen.

Met precisie en vakmanschap kunnen we draadsnijden op buizen van 1/2”, 1”, 1 1/4“ en 1 1/2”. Neem contact met ons op en laat ons uw projecten op maat verzorgen

Ontbramen

Ontdek onze ontbraamdienst bij Vennegoor Kleinmetaal, waar we nauwkeurig bramen en scherpe randen verwijderen die na het lasersnijden kunnen ontstaan.

Bramen kunnen hinder veroorzaken tijdens het productieproces. Daarom maken we gebruik van een geavanceerde Rösler afbraamtrommel in combinatie met een ronde droger. Voor grotere producten bieden we de mogelijkheid van handmatig ontbramen of samenwerking met een partner die een efficiënte Timesaver heeft.

Op deze manier zorgen we ervoor dat uw materiaal niet alleen nauwkeurig is gesneden, maar ook vrij is van ongewenste oneffenheden, ongeacht de omvang van het product.

Kies voor onze ontbraamdienst voor een vlotte en kwalitatieve afwerking van al uw materialen.

Boren en tappen

Ontdek de veelzijdigheid van onze diensten bij Vennegoor Kleinmetaal, waar boren en tappen ook tot onze expertise behoren. Projecten waarin boor- en tapwerk vereist is, gaan wij niet uit de weg.

Bij Vennegoor Kleinmetaal hebben we de vaardigheden en ervaring om deze bewerkingen nauwkeurig en efficiënt uit te voeren.

Wij beschikken over een 2-tal Alzmettal kolomboren met automatische voeding en spaanbreek, waarmee we ook vloeiboren kunnen uitvoeren. Daarnaast hebben wij voor het tappen een elektrische taparm tot onze beschikking. Dit stelt ons in staat om een breed scala aan boor- en tapwerkzaamheden uit te voeren, aangepast aan de specifieke eisen van uw project.

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Montage

Bij Vennegoor Kleinmetaal voeren we niet alleen projecten uit in onze eigen werkplaats, maar ook kleine montagewerkzaamheden op locatie behoren tot onze mogelijkheden.

Of het nu gaat om het monteren van kleine metaalconstructies, onderdelen of andere montageklussen, wij hebben de expertise en toewijding om deze taken zorgvuldig uit te voeren.

Vertrouw op ons vakmanschap voor nauwkeurige en professionele montage, aangepast aan uw specifieke behoeften.

Neem gerust contact met ons op om te bespreken hoe we u kunnen assisteren bij uw kleinschalige montagewerkzaamheden.

Ontwikkeling

Bij Vennegoor Kleinmetaal bieden we een uitgebreide dienst voor productontwikkeling.

Onze ervaren tekenaars, die bedreven zijn in SolidWorks, staan klaar om ruwe schetsen te transformeren tot professionele werktekeningen. SolidWorks is een geavanceerde 3D CAD-software (Computer-Aided Design) die wordt gebruikt voor het modelleren, simuleren en visualiseren van producten in de ontwerpfase. Met SolidWorks kunnen we gedetailleerde en nauwkeurige ontwerpen maken, waardoor we in staat zijn om uw ideeën om te zetten in werkbare concepten.

Onze ontwikkelingsdienst is ontworpen om uw project vanaf het begin te begeleiden en te ondersteunen.

Neem gerust contact met ons op om te bespreken hoe we u kunnen assisteren bij het ontwikkelen van hoogwaardige producten.

Nabehandeling

Bij Vennegoor Kleinmetaal nemen we niet alleen de productie van projecten ter hand, maar verzorgen we ook met toewijding de nabehandeling van verschillende materialen, waaronder RVS, aluminium en staal.

Onze nabehandelingen omvatten onder andere:

  1. Oppervlaktebehandelingen: Wij kunnen zorgen voor diverse oppervlakteafwerkingen, zoals polijsten, borstelen, slijpen of het aanbrengen van coatings om de esthetiek en duurzaamheid van de onderdelen te verbeteren.
  2. Anodisatie (voor aluminium): Een proces waarbij een beschermende oxidelaag wordt aangebracht, waardoor het aluminium beter bestand is tegen corrosie en slijtage.
  1. Verzinken (voor staal): Een behandeling waarbij een beschermende laag zink wordt aangebracht om corrosie te voorkomen.
  1. Poedercoaten: Een duurzame coatingmethode waarbij een poeder op het oppervlak wordt aangebracht en daarna gebakken, wat resulteert in een sterke en beschermende afwerking.

Bovendien hebben we korte lijnen met onze partners, waardoor we snel kunnen schakelen en flexibel kunnen inspelen op de specifieke wensen van onze klanten. Staat uw gewenste nabehandeling er niet tussen? Geen probleem! We kijken graag met u mee naar de mogelijkheden en bespreken hoe we uw specifieke wensen kunnen vervullen.

Neem gerust contact met ons op om uw project en de gewenste nabehandeling te bespreken.